Wie is ‘Knip & Knus bij Diana’

Ik zal mij even voorstellen;

Mijn naam is Diana Hazelhoff en gevestigd met mijn kapsalon en cadeauwinkel in mijn geboortedorp Wedde. Dit dorpje staat bekend als ‘struundörp’ in mooi Westerwolde.

Na 5 jaar te hebben gewerkt voor een werkgever, heb ik op 14 November 1995 mijn kapsalon in Wedde geopend, inmiddels gevestigd aan de Lageweg 15 in Wedde. Na wat aanverwante verkoop artikelen, heb ik mijn salon vanaf 2007 uitgebreid met een cadeauwinkel in huis & tuindecoratie.

Op deze webshop en in de winkel kunt u leuke huis en tuindecoraties vinden. De kapsalon en winkel zijn op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken via de link hier rechts onder (WhatsApp) 06-21533434.

Wij restylen ook oude woondecoraties en meubelen. Deze geven wij een nieuwe ‘vintagelook’ oftewel een ‘tweede leven’ dit ziet u terug in de winkel en is te herkennen aan een recycle label. Ook worden er leuke workshops georganiseerd. U kunt hiervoor ook mijn facebookpagina of Instagram volgen.

Veel plezier hier op mijn webshop en of welkom in mijn winkel. 

“Voor hem & haar, de koffie of thee staat klaar”